Kan jij deze moeder en dochter uit elkaar houden? "Het lijken wel zussen"

Kan jij deze moeder en dochter uit elkaar houden? "Het lijken wel zussen"

De 43-jarige Joleen Diaz uit Californië wordt op haar Instagram-profiel overspoeld door complimenten. "Je bent officieel de knapste moeder ter wereld", zegt een aanbidder. "Je ziet er zelfs jonger uit dan je dochter", klinkt het bij iemand anders. Haar volgers, intussen bijna 50.000, kunnen duidelijk niet goed geloven dat iemand van haar leeftijd er zo goed uitziet dat zelfs het verschil met haar 19-jarige dochter Meilani bijna onmerkbaar is.

Zelden alcohol

Alleenstaande moeder Joleen beweert dat ze de bron der eeuwige jeugd (nog) niet ontdekt heeft, maar heeft wel enkele schoonheidstips. Zo volgt ze een gebalanceerd dieet en hecht ze veel aandacht aan een goede huidverzorging. "Elke ochtend en avond was ik mijn gezicht", legt Diaz uit in Jam Press, "nadien breng ik altijd - ook wanneer het bewolkt is of regent - zonnecréme aan." Daarnaast gebruikt ze ook een vitamine C-serum een een speciale Retin-A-crème. Een mooie huid geeft haar immers zelfvertrouwen, ook op dagen dat ze zich niet goed in haar vel voelt.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Hoewel niemand de wenkbrauwen zou fronsen als Joleen en Meilani in een nachtclub zouden verschijnen, is dat niet meer aan Joleen besteed. "Ik heb mijn feestnachten gehad", klinkt het, "nu blijf ik liever thuis met een kopje warme thee en een goeie film." Joleen, in het dagelijkse leven leerkracht op een lagere school, neemt dan ook voldoende rust, drink zelden alcohol en heeft in het algemeen een gezonde, actieve levensstijl.

Hechte band

Leuk voor de moeder om steeds met haar 19-jarige dochter vergeleken te worden, maar wat vindt Meilani daar eigenlijk zelf van? "Door onze hechte band vindt ze het minder erg", aldus Joleen. "We shoppen en reizen vaak samen en brengen in het algemeen gewoon veel tijd met elkaar door." Het feit dat ze slechts 24 was toen ze Meilani op de wereld zette, maakt het idee dat ze zussen zijn ook niet volkomen onrealistisch, aldus de lerares. Ze maant haar dochter ook wel aan om dezelfde verzorginsroutine als haar te volgen, om de goede genen een handje te helpen. Meilani begon daar al mee toen ze 12 was. Die goede genen zijn overigens ook nog te zien bij de grootmoeder, die gezien haar hoge leeftijd ook nog kwiek op de foto staat.

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother's Day to the one person who always laughs at my jokes. Love you!!??

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on