Kaat: "Ik moet eerlijk zeggen dat ik 'Love Island' onderschat heb"

Kaat: "Ik moet eerlijk zeggen dat ik 'Love Island' onderschat heb"

De eerste eliminatie op ‘Love Island' is een feit. Bij de heren mocht Vinnie zijn koffers pakken, bij de dames was Kaat de eerste afvaller. Hoewel de 25-jarige blondine uit Antwerpen de liefde niet vond, was ze toch erg aangedaan door het afscheid. “Ik had wel snel door dat de jongens op amoureus vlak geen interesse in mij hadden. Dus probeerde ik er het beste van te maken en met iedereen een vriendschapsband op te bouwen. Iedereen kon bij mij terecht met zijn problemen."

"Ik heb heel veel geweend. ‘t Was moeilijk om iedereen achter te laten. Het ging ook zo snel, ik heb niet meer kunnen vragen waarom ze mij weggestemd hebben... Ik probeer er zo weinig mogelijk aan te denken, want dat zou niet zo positief zijn voor mezelf. Ik ben in ‘Love Island' altijd mezelf gebleven en ben eerlijk geweest tegenover iedereen. Ik verwijt mezelf niets. Ik deed écht mee om de liefde te vinden”, vertelt ze in TV Familie.

Hoog oplopende emoties

Kaat had niet verwacht dat het avontuur zo hard kon wegen op haar. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘Love Island' onderschat heb. Ik had niet verwacht dat er zoveel gevoelens en emoties bij zouden komen kijken. Je bent allemaal op elkaar aangewezen, er is geen contact met de buitenwereld. Ik had op voorhand de Australische versie van ‘Love Island' bekeken, en ik vond het gek hoe hoog de emoties daar meteen opliepen. Maar nu heb ik het zelf ervaren, en ik begrijp dat als geen ander. Je ervaart in ‘Love Island' alles veel intenser dan in het ‘echte' leven”, klinkt het.

‘Love Island' is elke dag te bekijken om 21.30u op VIER.