Justin Timberlake kijkt met concertpubliek naar WK-match

Justin Timberlake kijkt met concertpubliek naar WK-match

Het WK-voetbal heeft concertorganisatoren al veel grijze haren bezorgd, onder meer op de wei van Werchter zijn er optredens die (tijdelijk) moesten wijken voor Koning Voetbal. Ook zanger Justin Timberlake ontstnapt niet aan de voetbalgekte. Engeland speelt vanavond voor het eerst in 28 jaar opnieuw een halve finale op het WK-voetbal, net wanneer de zanger in Londen optreedt. De Amerikaanse artiest kon dat niet zomaar voorbij laten gaan, en besloot om de deuren van de O2-arena een half uur vroeger te openen. Zo kunnen de fans op grote schermen de match volgen, aldus Timberlake op Twitter.

 

I heard there's a big game on tomorrow before our show... so I had a little chat with @TheO2. SOUND ON. ??? Doors open at 630. #MOTWTOUR pic.twitter.com/xH93fjYE4N

— Justin Timberlake (@jtimberlake) 10 juli 2018

Hopelijk geen verlengingen

Timberlake zegt in de video ook dat hij zelf mee gaat kijken naar de halve finale.  Die start om 19u Engelse tijd, dus zonder verlengingen is de wedstrijd gedaan vlak voor het optreden van Timberlake om 21u. Wat de artiest gaat doen als het pleit niet beslecht wordt in anderhalf uur, is niet duidelijk.