Justin Bieber heeft aanvaring met opdringerige fan

Justin Bieber heeft aanvaring met opdringerige fan

De 22-jarige zanger was onderweg naar concertzaal Palau Sant Jordi, waar hij zou optreden als onderdeel van zijn Purpose-tournee. Bij aankomst aan de zaal werd hij opgewacht door enthousiaste fans. Het tieneridool begroette zijn fans vanuit de auto, met zijn autoraam open. Een van hen rende op het voertuig af en stak zijn hand door het autoraam naar binnen. Bieber sloeg hem daarop in het gezicht.

Het incident werd gefilmd en TMZ publiceerde de beelden. In de video zie je hoe de fan de naam van de ‘Sorry'-zanger roept en door het raam reikt. De jongen heeft zijn actie met een bloedende lip moeten bekopen.

Bieber heeft eerder al kritiek gekregen op zijn gedrag tijdens zijn Purpose-tournee. Zo had hij verschillende woedeaanvallen tijdens optredens in het Verenigd Koninkrijk en stormde van het podium in het midden van een show in Manchester in oktober.

Niettemin vertelden bronnen in november aan celebritysite People dat de zanger vriendelijk is naast het podium.

“Justin heeft bloemen gegeven aan al de meisjes die in de rij stonden te wachten om een nachtclub binnen te gaan”, aldus een bron die zich bevond aan de desbetreffende Tape nachtclub in Londen. "Hij was heel beleefd en ontspannen. Hij zag een mogelijkheid om mensen gelukkig te maken en deed dat ook.”