Julie Vermeire verklapt haar geheim om af te vallen

Julie Vermeire verklapt haar geheim om af te vallen

De 20-jarige studente kreeg de afgelopen tijd veel vragen over haar slanke lichaam. In een Instagrampost legt ze uit dat ze niet ongelukkig was met haar lijn, maar dat ze de laatste jaren enkele kilo's was bijgekomen en daarom besloot om actie te ondernemen. “Ik wou een gezondere levensstijl opbouwen puur voor mezelf. Daarom ben ik in oktober naar een diëtiste geweest om enkele tips te vragen hoe ik dit best aanpakte. Ik ben grotendeels mijn voedingspatroon beginnen aanpassen.”

Belegde broodjes zijn boosdoeners

“In de ochtend eet ik magere yoghurt met fruit, in de middag neem ik mijn boterhammen (bruin brood met mager beleg) mee naar school i.p.v. broodjes te kopen. De broodjes waren echt grote boosdoeners voor mij omdat het zo gemakkelijk is als je op school bent. En dan in de avond probeerde ik in het begin veel groenten te eten met kip of vis, een patatje mag zeker ook, dat geeft je een meer verzadigd gevoel! En pasta één keer per week. Als tussendoortjes probeer ik fruit of gezondere koekjes te eten”, klinkt het.

Sporten en water drinken

De Antwerpse blondine benadrukt dat voeding niet alleen de sleutel tot succes is. “En het belangrijkste van alles: combineren met sport! En véél water drinken! Ik ging in het begin zeker vijf keer per week een halfuurtje lopen gecombineerd met tien minuten buikspieroefeningen met een filmpje op YouTube. Het filmpje dat ik gebruik is "10minute ab workout" van Alexis Ren. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de lieve reacties, want dit doet enorm deugd en motiveert me enorm! Nu eet ik terug normaler, maar ik combineer het gewoon met sporten. Ik hoop dat deze uitleg jullie een beetje vooruit helpt!”, schrijft ze.

https://www.instagram.com/p/Bvep-yal60w/

https://www.instagram.com/p/BvWtc_iF4g9/