Josje Huisman wil zo snel mogelijk terug naar Nederland

Josje Huisman wil zo snel mogelijk terug naar Nederland

Na bijna tien jaar in Antwerpen gewoond te hebben, is het voor Josje Huisman welletjes geweest. De 33-jarige Nederlandse zangeres bereidt zich voor om terug naar het thuisfront te keren.

Steeds meer redenen om te verhuizen

Onlangs werd Josje voor het eerst mama, van een zoontje Kamari. Voor haar een reden te meer om terug naar Nederland te gaan. “Mijn ouders hebben veel kleinkinderen, maar ze zouden het natuurlijk leuk vinden om Kamari wat vaker te zien. Ik vind het jammer dat mijn familie zo ver weg woont. Ik mis hen sowieso, maar nu ik mama ben, komt dat gevoel nog meer tot uiting. Onze plannen om te verhuizen worden daardoor concreter. Er zijn steeds meer redenen om terug naar Nederland te gaan, zeker nu Kamari er is”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Geen definitief afscheid

Toch zal België niet helemaal uit haar hart verdwijnen. “Ik voel me heel erg thuis hier, ik woon er ook al bijna tien jaar. In het begin dacht ik nochtans: 't is maar voor een tijdje... (lacht). Het is niet zo dat ik compleet uit België zal verdwijnen. ‘Wacht nog een halfjaar', zei m'n zus. ‘Het is zo al wennen met die baby!' Maar 't voelt alsof Kamari er altijd geweest is, dus ik ben er helemaal klaar voor om naar Nederland terug te keren”, klinkt het.