Josje Huisman: "Ik ben blij dat ik kan doen waar ik zin in heb"

Josje Huisman: "Ik ben blij dat ik kan doen waar ik zin in heb"

Op 25 december 2018 werden de voormalige K3-zangeres en haar vriend Cle Gyimah de fiere ouders van Kamari. Voor de 32-jarige Nederlandse zangeres is het haar eerste kindje, dus was het even afwachten welke impact hij op haar leven zou hebben.

Nieuwe muziek

Op Instagram legt ze uit dat ze gelukkiger is dan ooit, en dat ze elke seconde van de dag bij hem wil zijn. Maar ondertussen heeft ze nog voldoende tijd om aan haar carrière te blijven werken. Zo kondigt ze tevens nieuwe muziek aan.

“Er zitten leuke dingen aan te komen! Fijne samenwerkingen, ik hoop (eindelijk) nieuwe muziek uit te brengen binnenkort. Ik ben zo blij dat ik kan doen wat ik leuk vind en waar ik zin in heb. Oh en mag ik ook ff kwijt hoe héérlijk ik het vind om voor kleine Kamari te zorgen (voor het geval je dat nog niet doorhad)", klinkt het.

Verrijking

"Dat is nog wel de leukste job die op mijn pad is gekomen. Ik zit er helemaal in… Ik probeer selectief te zijn in waar ik mijn tijd aan besteed buiten hem om. Ik ben haast panisch om ook maar één scheet te missen (And I don't wanna miss a thiiiiing). Leven op zijn tempo is niet alsof het ten koste gaat van mezelf, maar voelt eerder als een verrijking van mijn eigen ontwikkeling. Ja hoor. Ik voel me meer op mijn plek dan ooit. Stay tuned!”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/Buv6WGUB90x/