Jongetje stuurt brief naar overleden papa en krijgt hartverwarmend antwoord

Jongetje stuurt brief naar overleden papa en krijgt hartverwarmend antwoord

Vier jaar geleden stierf de papa van Jase, een jongetje dat met zijn mama en zusje in West Lothian in Schotland woont. Omdat zijn papa onlangs een jaartje ouder zou zijn geworden, stuurde hij een verjaardagskaartje naar de hemel. “Meneer de postbode, zou je dit briefje naar de hemel kunnen brengen voor mijn papa's verjaardag?”, schreef hij op de enveloppe.

Aangekomen bij papa

Tot zijn grote verbazing kreeg hij enige tijd later een antwoord in de brievenbus van Royal Mail. “Hierbij bevestig ik dat je briefje aangekomen is bij je papa in de hemel, al was het niet makkelijk om te navigeren rond de sterren en andere hemellichamen op weg naar de hemel. Wees gerust dat dit belangrijke briefje afgeleverd is. Onze prioriteit bestaat erin de post van onze klanten steeds netjes te bezorgen. Ik weet hoe belangrijk je briefje is voor jou. Ik zal er alles aan doen om ook in de toekomst je brieven veilig naar de hemel te brengen”, valt er te lezen.

Geloof in mensheid hersteld

De mama van Jase deelde het verhaal op Facebook. Daarin benadrukt ze hoe blij Jase was met het briefje en hoe dankbaar ze de mensen van Royal Mail is om de moeite te nemen om te reageren. “Enkele weken geleden verstuurde mijn 7-jarige zoontje dit briefje naar zijn papa in de hemel en vandaag kreeg hij een brief terug van de postbode. Ik kan niet omschrijven hoe gelukkig hij is, wetende dat zijn papa het briefje kreeg. Jullie hoefden deze moeite niet te nemen. Jullie hadden de brief even goed kunnen negeren. Maar het feit dat jullie toch reageerden op een jongetje dat jullie niet kennen, is zo mooi. Jullie hebben mijn geloof in de mensheid hersteld. Het betekent echt de wereld voor hem. Bedankt en zalig Kerstmis”, schreef ze.