Jongetje 'reserveert' panda-knuffel om aandoenlijke reden

Jongetje 'reserveert' panda-knuffel om aandoenlijke reden

Op het eind van de maand had de mama van Leon de 15 pond (17 euro) die de knuffel zou kosten nodig voor andere dingen. Ze beloofde haar zoontje de knuffel te kopen van zodra haar loon gestort was.

Leon wou echter het risico niet lopen dat de panda intussentijd verkocht zou worden aan iemand anders. Daarom liet hij op de doos een boodschap achter voor andere kinderen.

Pandy

"De naam van deze knuffel is Pandy. Mijn mama heeft nu niet genoeg geld, dus kan ze hem pas volgende week voor mij kopen. Alsjeblieft, koop hem intussentijd niet, want dan zou ik heel verdrietig zijn. Heel erg bedankt, vanwege zijn hopelijk toekomstige eigenaar", luidde de smeekbede.

Toen de werknemers van de winkel het berichtje zagen, besloten ze de knuffel zelf te kopen voor de 10-jarige jongen. Omdat ze niet wisten wie hij was, probeerden ze hem op te sporen via Facebook.

Gelukkig botste de moeder van Leon op het Facebookbericht, waarna ze de winkel contacteerde. De jongen was dolblij met 'zijn Pandy'. "Toen hij met mij naar naar buiten wandelde, zei hij: 'dit is de beste dag van mijn leven'", aldus Leons mama.