Jongetje door het dolle heen dat hij geadopteerd wordt

Een vrouw heeft de driejarig Michael Brown geadopteerd om te voorkomen dat hij in een tehuis zou geplaatst worden. De kleuter uit het Amerikaanse Phoenix reageerde door het dolle heen.
door
Lennart
Leestijd 1 min.

Michael Brown maakte zijn eerste paar levensjaren door in twee verschillende pleeggezinnen, vooraleer hij bij Tara en haar gezin terecht kwam. De jongen werd echter na verloop van tijd terug toegewezen op zijn biologische moeder. Toen bleek dat die helemaal niet in staat was voor hem te zorgen en dat een terugkeer onmogelijk was, wenkte het tehuis voor Michael. Tara besloot er alles aan te doen om daar een stokje voor te steken.

De adoptie werd afgelopen week goedgekeurd. "Als alleenstaande ouder met 2 dochters was ik helemaal niet van plan om nog een kind te adopteren", laat Tara weten. "Mijn enige doel was pleegkinderen te helpen in een overgangsperiode. Maar dat veranderde toen ik Michael leerde kennen. Hij maakte vanaf het eerste moment dat hij hier binnenwandelde deel uit van ons gezin."

Michael zelf was in de zevende hemel door het nieuws, met de fantastische foto tot gevolg. De jongen heeft heel wat harten doen smelten.

— dae (@daaebrown) December 20, 2016