Jolien van Temptation Island verdedigt haar Herbert

Jolien van Temptation Island verdedigt haar Herbert

Voor zij die de aflevering niet gezien hebben, even de situatie schetsen. Herbert en Jolien worden herenigd na elf dagen van Temptation Island. In die periode heeft zij met andere meisjes en de mannelijke vrijgezel Karim gekust. Hij beleefde een stomende tijd met vrijgezel Saartje in zijn badkamer.

Als Herbert het nieuws van de kus hoort, beëindigt hij meteen de relatie en schuift hij de schuld in de schoenen van zijn (ex-)vriendin. Zijn misstap, in de ogen van veel mensen erger dan die van Jolien, schrijft hij af als wraak, iets waarvan zij volgens hem weet dat dat in zijn karakter ligt. De blondine barst ondertussen in tranen uit, lijkt het hem even kwalijk te nemen, maar wil het hem dan toch vergeven.

#mensenmakenfouten

Het gedrag van Herbert en de reactie van Jolien stootte veel mensen tegen de borst. Zij hoopten dat de blondine meer van zich had afgebeten. Maar in een bericht dat ze voor Herberts verjaardag op Instagram zette, blijft ze nog steeds lief.

 

Ze wenst hem een gelukkige verjaardag en hoopt het beste voor de toekomst van de jongen met Braziliaanse roots. Over hun huidige relatie lost ze niet veel. "Je bent/was niet enkel mijn beste partner, maar ook mijn beste vriend", luidt het.

Jolien had ook een boodschap voor iedereen die commentaar op hen gaf. "People, don't judge on what you see, you have to know the whole story", schrijft ze. De post wordt afgesloten met de hashtags #mensenmakenfouten, #mensenveranderen en #mensenvergeven. De volgende en laatste aflevering van Temptation Island zal duidelijk maken of ze Herbert ook in het echte leven heeft vergeven.