Jolien uit 'Blind Getrouwd': "Ontgoocheld in mensen rondom mij"

Jolien uit 'Blind Getrouwd': "Ontgoocheld in mensen rondom mij"

Vanavond wordt de allerlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd' uitgezonden. Daarin komt de kijker te weten of de drie succesvolle koppels – Elke en Tim, Joke en Stijn, en Line en Victor – ook nú nog getrouwd zijn.

Tranen van geluk en ontgoocheling

Voor Jolien en Lenny was het sowieso al over & out, maar de 29-jarige Limburgse kijkt op Instagram wel met opgeheven hoofd terug op haar deelname. “Wat een rollercoaster. Vorig jaar deze periode had ik nog een rustig en relaxed leven. Vandaag weet ik soms niet waar mijn hoofd staat omdat ik boordevol ideeën zit. Ik heb alle emoties die er maar kunnen bestaan gevoeld de afgelopen maanden, van intense vreugde, nieuwsgierigheid, enthousiasme tot tranen van geluk maar ook van ontgoocheling."

"Ontgoocheling in het niet vinden van de liefde en ontgoocheling in mensen rondom mij. Ik heb ontzettend veel geleerd door deze ervaring. Geleerd om mezelf te beschermen, geleerd wat echte vriendschap is en dat mensen komen en gaan in je leven. Ik heb extra bagage gekregen, waardoor ik als mens alleen maar kan groeien en nog meer liefde aan iedereen kan geven die me nauw aan het hart ligt”, klinkt het.

Herkenbaar

Haar positieve ingesteldheid kan op heel wat waardering rekenen bij haar volgers. Zo vindt Joris uit ‘Blind Getrouwd' het “mooie woorden” en vindt Wendy uit het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd' haar uitleg erg herkenbaar. “Heel herkenbaar en sterk dat je er op deze manier mee omgaat. Zo haal je er toch iets positiefs uit, ook al was het misschien niet wat je ervan verwachtte”, klinkt het.

Instagram / @jolienbaeten89