Joke Devynck scheert zich kaal voor filmrol

Joke Devynck scheert zich kaal voor filmrol

Als acteur heb je alles over om een personage zo goed mogelijk neer te zetten. Zelfs al je haar afscheren is geen obstakel, bewijst Joke Devynck. De actrice meldde in een bericht op Instagram dat ze tijdelijk kaal door het leven zal gaan. Dat doet ze voor 'All of Us', een prestigizeuze Vlaamse film waarin Devynck een terminaal ziek personage speelt.

Grote namen bij de cast

De film schept nu al hoge verwachtingen, vooral door het indrukwekkend lijstje acteurs die regisseur Willem Wallyn, bekend van de Canvas-reeks 'De 16', wist te strikken. Zo zal Devynck geflankeerd worden door Maaike Neuville, Gilles De Schryver, Barbara ­Sarafian, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Ella Leyers en Tom Vermeir. Ook Janelle Vanes, de 18-jarige dochter van Axelle Red, zal in de film te zien zijn.

'All of Us' gaat over huisvrouw Cathy, gespeeld door Neuville, die te horen krijgt dat ze niet meer lang te leven heeft. Voor ze sterft, wil ze haar leven op orde krijgen, maar haar familie mag niets over haar toestand te weten komen. Cathy spendeert ook veel tijd in een praatgroep voor terminale patiënten. Daarin ontmoet ze onder andere het personage van Joke Devynck.