Johnny Depp verschijnt in Disneyland als de Mad Hatter

In het Amerikaanse Disneyland Park in Californië, heeft Johnny Depp afgelopen woensdag de bezoekers getrakteerd op een leuke promotiestunt. Die kwam er naar aanleiding van de release van 'Alice Through The Looking Glass', waarin hij terug de rol van Mad Hatter zal vertolken.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Er werd een spiegel geplaatst, waarop een stilzittende Mad Hatter te zien was. Aanvankelijk leek het dus op een doodgewone poster. Maar toen de affiche begon te bewegen en de voorbijgangers aansprak, ontstond er hilariteit. Het was een soort livestream van Depp, die achter de schermen van het pretpark in zijn vuist zat te lachen. Passanten werden aangesproken met “Hello”, “Pssst” of “Why are you looking at me like that?”.

De Mad Hatter is een hoofdpersonage in 'Alice Through The Looking Glass', de opvolger van ‘Alice in Wonderland' uit 2010. In de nieuwe Disneyfilm keert Alice, gespeeld door Mia Wasikowska, terug naar Wonderland en moet ze Mad Hatter redden.

In de prent van producer Tim Burton, gebaseerd op de klassieke verhalen van Lewis Caroll, zijn ook Anne Hathaway, Matt Lucas, Helena Bonham Carter, Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen te zien. We herkennen ook de stemmen van Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall en wijlen Alan Rickman. De film komt uit op 27 mei.

Foto AFP / T. Yamanaka