Johnny Depp speelt Donald Trump in 'Funny Or Die'-film

Johnny Depp speelt Donald Trump in 'Funny Or Die'-film

Wat als Donald Trump in 1988 de hoofdrol speelde in 'The Art of the Deal', een zelfgeschreven en zelfgeregisseerde film over zijn gelijknamige bestseller van in 1977. Dat is de opzet van de 50 minuten durende parodie die Funny Or Die vandaag online zette. Naast Johnny Depp spelen ook bekende koppen zoals Alfred Molina, Patton Oswalt en Ron Howard mee in de lange sketch.

Het plot van de film draait rond Donald Trump die de Taj Mahal in Atlantic City wil overkopen van Merv Griffin. Het is wachten tot de vijfde minuut om een eerste glimp op te vangen van Johnny Depp als de vastgoedmagnaat, maar de pruik, de valse buik en het perfect nagespeelde accent zijn het wachten meer dan waard.

De makers zijn erin geslaagd om de productie van de film volledig uit het nieuws te houden. Zo hebben ze alle scènes met Johnny Depp in vier dagen in december opgenomen. Alle beelden werden daarna vliegensvlug gemonteerd, zodat de release van de film samen zou vallen met de verkiezingen in New Hampshire, waar, toevallig of niet, Donald Trump met de overwinning ging lopen.

Lees ook

De volledige film kan je op de website van Funny Or Die bekijken.

Beeld Funny Or Die