Jennifer Lopez spendeert duizenden dollars aan strippers

Jennifer Lopez spendeert duizenden dollars aan strippers

Wie Jennifer Lopez eens tegen het lijf wil lopen, waagt in het vervolg misschien beter zijn kans in een nachtclub. Althans dat beweert haar verloofde Alex Rodriguez. In het Amerikaanse radiopgramma 'The Breakfast Club' verklaarde Rodriguez dat hij en zijn vriendin de afgelopen weken duizenden dollars gespendeerd hebben in stripclubs. Maar zegt hij erbij, dat was allemaal voor research. Lopez kruipt in de nieuwe film 'Hustlers' namelijk in de huid van een stripper die samen met haar collega's rijke klanten oplicht.

Gesprekken

Lopez en haar verloofde gaven het geld uit aan gesprekken met professionals. "We zaten samen om te praten over hun beroep en achteraf gaven we hen dan 400, 500 of 600 dollar als bedankje. We waren daar niet om te dansen, maar echt om te werken", aldus de voormalige honkbalspeler. Maar als Lopez met verdere vragen zat, mocht ze die van Rodriguez ook gerust aan hem stellen. "Ze las alles wat er te lezen valt over strippers. Ik zei nog: schat, stop met lezen en vraag het gewoon aan mij. Ik weet veel, misschien iets te veel, over die wereld."

Cardi B

De film zal geregisseerd worden door Lorene Scafaria die ook het script voor haar rekening nam. De prent is gebaseerd op een artikel dat in 2015 verscheen in het tijdschrift New York en als titel 'The Hustlers At Scores' droeg. Dat vertelde het verhaal van een groep vrouwen die hun klanten drogeerden om vervolgens grote bedragen op te strijken met hun kredietkaarten. Ook Cardi B, die aan slag was als stripper voor haar muziekcarrière van de grond kwam, heeft een rol in de film te pakken. In het najaar komt de film uit in de Amerikaanse bioscoopzalen.