Je raadt nooit wat een Brit vond in zijn pot confituur

Je raadt nooit wat een Brit vond in zijn pot confituur

Na de verrassende ontdekking nam Hawkins contact op met Co-op Food, de supermarkt waar hij zijn confituur had gekocht. Hij werd opnieuw naar huis gestuurd met een bon van 20 pond (omgerekend ongeveer 23,5 euro), maar nam daar geen genoegen mee. Uiteindelijk besloot hij zijn frustraties te fulmineren op Facebook.

Het sociale media-team van de winkelketen had ondertussen kunnen nadenken over een repliek. Ze beweerden dat het object in de confituur geen condoom was, maar wel een schuimlaag. "Het gebeurt wel vaker dat er een schuimlaag verschijnt als je confituur bereidt. Normaal gezien wordt dit proces tegengewerkt door een extra ingrediënt, maar hier is duidelijk iets misgelopen", verdedigt het bedrijf zich.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212227558190604&set=o.10150110761225377&type=3&theater

De onfortuinlijke Britse man aanvaardt de excuses niet en voelt zich beledigd. "Dat ziet er toch niet uit als een schuimlaag, hoe dom denk je dat ik ben? Jammer, want vroeger was mijn gezin verzot op confituur. Nu durven mijn vrouw en kinderen er niet meer van te proeven", sluit hij zijn beklag af.

[polldaddy poll="9660059"]