Je raadt nooit met wat deze man bij McDonald's probeerde te betalen

Je raadt nooit met wat deze man bij McDonald's probeerde te betalen

De aanklachten tegen Anthony Gallagher luiden rijden onder invloed en bezit van cannabis, aldus het politierapport.

Omstreeks 2u 's nachts werd het lokale politiedepartement opgebeld door de manager van een McDonald's. Bij hun aankomst zei die dat een jongeman in een Pontiac aan de Drive-in had voorgesteld zijn rekening met wiet te betalen.

Grote plastic zak

"Toen de beklaagde op de hoogte werd gebracht van het bedrag dat hij de burgerketen verschuldigd was, haalde hij een grote, doorzichtbare plastic zak tevoorschijn die vol zat met een groene substantie", staat nog te lezen in het rapport. "Daarop bood hij aan marihuana te geven in ruil voor het bestelde voedsel."

De manager weigerde de transactie en belde meteen de ordediensten, waarop de man de benen nam. In een move die niet bijzonder slim genoemd kan worden, reed Gallagher een kwartier later doodleuk terug naar de McDo, waar de politie hem in de boeien sloeg.

"Zware wietgeur"

In het rapport staat over de auto te lezen dat er "een grote surfplank door de achterruit stak", en dat er "een zware geur van cannabis" waarneembaar was.

De onfortuinlijke Gallagher gaf ruiterlijk toe dat hij probeerde wiet te ruilen voor een smakelijke burger, maar "enkel voor de grap". Of een rechtbank die uitleg zal aanvaarden, is maar zeer de vraag.