Je kan nu ook een persoonlijke videoboodschap van de Rode Duivels ontvangen

Je kan nu ook een persoonlijke videoboodschap van de Rode Duivels ontvangen

Heb je altijd al een persoonlijke videoboodschap willen krijgen van een Rode Duivel? Je droom kan nu zomaar uitkomen. Samsung heeft een website gelanceerd waarop je je kan aanmelden voor een filmpje waarin de spelers je bedanken voor je steun.

Jouw naam op de arm van Carrasco

Om een filmpje te krijgen moet je je enkel met je Facebook-account aanmelden op 'Share Your Excitement'. Iets later zal je op je profiel een melding ontvangen. In het filmpje is duidelijk te zien hoe hard de Rode Duivels je steun appreciëren. Origi laat zien dat hij beddengoed met jouw foto erop heeft laten maken, Fellaini hangt je foto tussen die van hem en Courtois en Carrrasco heeft je naam op zijn arm laten tatoeëren.

De Rode Duivels hebben die dingen natuurlijk niet allemaal zelf gedaan. Het is het werk van een uitgekiemde montage en special effects. "Maar dankzij het handige platform kunnen fans communiceren met onze Rode Duivels en vervagen fysieke grenzen", legt Tom De Vos, Head of Corporate Marketing Samsung Benelux, het ludiek filmpje uit.

Wil je zelf eens een boodschap ontvangen van de Rode Duivels? Meld je dan op de website van 'Share Your Excitement'.