Je kan nu een 'koaladildo' kopen ten voordele van de slachtoffers van Australië

Je kan nu een 'koaladildo' kopen ten voordele van de slachtoffers van Australië

Hoewel het klinkt als een grap, is het dat absoluut niet. Het bedrijf is heel serieus over de 'Down-Under Donation Dildo'.

De dildo - die het bedrijf speciaal voor de bosbranden ontwikkelde - heeft een speciale onderkant: de vorm van Australië. Ook staat er een koala op de zijkant. De koala's hebben immers zwaar te lijden onder de bosbranden.

Hulporganisaties

Op Instagram roept het bedrijf volgers op om te helpen: "Ons land is verwoest door de bosbranden. Om hen die hulp nodig hebben te ondersteunen, hebben we de 'Down-Under Donation Dildo' in het leven geroepen. De opbrengsten gaan volledig naar hulporganisaties. Helpen heeft nog nooit zo goed gevoeld", voegt het bedrijf met een knipoog toe.

Ondanks de knipoog zijn zowel het bedrijf als de volgers bloedserieus: in twee dagen is er met de dildo al 5.000 dollar opgehaald voor de slachtoffers van de bosbranden.

Al heel wat verkocht

Maandag maakte het bedrijf bekend zo'n 15.000 dollar verzameld te hebben. Dat staat gelijk aan iets meer dan 9.000 euro. "We zijn blij dat we op deze unieke manier ons land hebben kunnen helpen", besluit het bedrijf.

https://www.instagram.com/p/B7F9S_hnu0s/

https://www.instagram.com/p/B7LUsImpG8P/