Je bordschikking vertelt meer dan je denkt

Je bordschikking vertelt meer dan je denkt

?1. Je geeft elk 'soort' eten evenveel plaats op je bord.

Je bent een echte ?planner? en zal nooit te veel hooi op je vork nemen. Je ben gedisciplineerd en wijkt niet af van je doel. Je bent iemand die weet wat je wil en gemakkelijk keuzes kan maken. Als je aan iets begint, maak je het ook af. 

2. Je schept je eten slordig op je bord. Sauzen lopen in elkaar over, je rijst ligt half over je spinazie...

?Je bent een multitasker en neemt alles aan wat op je pad komt. Je wil het liefst alles proberen en ervaren - zelfs als de tijd dat niet toestaat. Je bent down-to-earth?, makkelijk in de omgang en je vindt het heel belangrijk om deadlines te halen.

3. Platte borden zijn niet voor jou weggelegd, in plaats daarvan kies jij liever voor een saladebord of een soepkom. 

?Jij bent de onvermoeibare creatieveling die altijd uniek wil zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat je een studie of job hebt in de creatieve sector. Je huis en werkplek zijn dan ook voorzien van een persoonlijke touch. Dit zorgt ervoor dat elke ruimte die jij bewoont, uitnodigend is. Je stelt prioriteiten die je baseert op hoe jij je voelt en wat voor gevoel je anderen geeft. 

 ??4. Je eet van het bord van je partner.

?Je vindt vaak dat je op veel dingen recht hebt. Je onderhoudt goede banden met mensen die je waardeert en vindt het moeilijk om grenzen te stellen. Dit kan leiden tot problemen omtrent je privacy. In relaties ben je heel open en liefdevol. Je knuffelt graag en deelt veel met je partner. Op regelmatige basis organiseer je intieme etentjes met je partner, familie of vrienden.

??5. Je schept maar één soort eten tegelijkertijd op je bord. 

?Je bent gedisciplineerd, taakgericht en werkt graag gestructureerd. Je bent goed in balans en stabiel in alles wat je op je neemt, terwijl je jezelf zelden tekort doet. In relaties waardeer je iedere fase of ervaring, van prille verliefdheid tot samenwonen. Je gaat 100 procent voor je partner die jouw onverdeelde aandacht krijgt. Qua kledingstijl draag je het liefst tijdloze items. Dit geeft je meer tijd om je te richten op de leuke dingen en ervaringen in het leven in plaats van je druk te maken over of wat je aan hebt wel geschikt is. 

6. Je stapelt je eten op elkaar. ?(Een stukje brood en kip wordt een sandwich; een salade als bijgerecht wordt de basis van de rest van je maaltijd.)

Je vrienden kennen je als een multitasker. Je neemt steeds je verantwoordelijkheid als je een fout hebt gemaakt. Mensen kunnen altijd en overal op je rekenen. Diegenen die dicht bij je staan noemen je voorspelbaar, koppig en niet al te avontuurlijk. In relaties ben jij de stabiele rots., maar let op dat je je partner niet te hard bemoedert. Als het op mode en stijl aankomt, koop jij graag matchende outfits.

7. Je eet je dessert en je avondeten van hetzelfde bord. ?

Je neemt steeds je kansen impulsief. Als een mogelijkheid zich voordoet, zit het in je natuur om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan, voordat iemand anders het voor je neus kan wegkapen. Je wijdt je snel toe aan dingen. Soms zo snel dat je andere kansen mist. Dit maakt je gevoelig voor het 'had-ik-maar'-syndroom en impulsaankopen waar je later spijt van hebt. 

 Foto Pixabay

Bron http://www.cosmopolitan.com/health-fitness/advice/a49351/plate-personality-test/