Jay Z en vader van Beyoncé reageren op 'Lemonade'

Jay Z en vader van Beyoncé reageren op 'Lemonade'

Jay Z heeft voor het eerst gereageerd op zijn vermeende overspel, dat hét thema vormt van 'Lemonade'. Sinds de lancering van het album van zijn vrouw staat het internet stond in vuur en vlam en barst het van de beschuldigingen aan zijn adres. Nu lijkt de 46-jarige rapper een antwoord te bieden op Twitter. Hij postte een quote uit het nummer 'December 4th' van zijn plaat 'The Black Album' uit 2003. "Ik bid dat ik word vergeven / Voor iedere slechte beslissing die ik heb genomen / Iedere vrouw die ik heb bespeeld / Want ik ben tot op de dag van vandaag paranoïde", schreef de zanger.

"I pray I'm forgiven/ For every bad decision I made/ Every sister I played/ Cause I'm still paranoid to this day" pic.twitter.com/PVrUyReEJ0

— Jay Z (@JayZClassicBars) April 25, 2016

Ook een andere naaste van Queen Bey heeft een verklaring gegeven voor haar suggestieve songteksten. "Zal ik vertellen over wie ze het heeft? Ze heeft het over jou!", verklapte haar vader Mathew Knowles E! News. "Het feit dat iedereen zich erin herkent, is wat het zo speciaal maakt. En dat is volgens mij de schoonheid van haar creativiteit. Iedereen van ons is wel eens teleurgesteld geweest en door het proces van rouw en woede moeten gaan. Daarna kwam dan acceptatie en vergeving. En ik denk dat dit album daarom zo veel mensen raakt, omdat het universeel is."

Beide reacties blijven vaag, maar dat is precies wat de hele 'Lemonade'-sensatie zo levendig houdt. Er zijn zelfs fans die het verder gaan zoeken en denken dat het album juist op Mathew Knowles zelf slaat, en op zijn relatie met Tina, de moeder van Beyoncé.