Jamie Vaes en Lil Kleine reageren na incident: «Geen sprake van fysiek geweld»

Jamie Vaes en Lil Kleine reageren na incident: «Geen sprake van fysiek geweld»
Instagram / @lilkleine

Die bewuste avond rende Vaes volgens bronnen bebloed, gewond en met gescheurde kleren de lobby in van het hotel waar ze met Lil Kleine verbleef. De rapper werd daarna opgepakt, op verdenking van mishandeling. Er was zelfs een bron die zei dat Lil Kleine zijn verloofde had geslagen met een fles, waar hun zoontje Lío bij was. Na twee dagen seponeerde het Openbaar Ministerie op Ibiza de zaak.

Nu heeft het koppel dus gereageerd, en het filmpje zorgt ook voor veel ophef:

Leugens

«Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu wordt verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn», vertelt Jaimie nu.

Lil Kleine zelf komt nauwelijks aan het woord. Maar hij beloof wel beterschap: «De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling.»

«Hij gaat wel wat liever doen»

Richting het einde van de video zegt Vaes dat Lil Kleine «wel iets liever» gaat zijn. De rapper pakt haar daarna bij haar gezicht en geeft haar een kus. Juist dit deel van de video voelt voor veel mensen niet juist aan. Ze denken te zien dat Vaes bang is voor haar verloofde, en ook de toon waarop ze zegt dat hij ‘iets liever’ gaat zijn, klopt volgens hen niet helemaal.

Andere mensen vinden het gehele filmpje ongeloofwaardig en zien «in haar blik, houding en ogen dat ze hartstikke bang is».