Jamie-Lee Six haalt uit naar pestkoppen: "Ik ben het kotsbeu!"

Jamie-Lee Six haalt uit naar pestkoppen: "Ik ben het kotsbeu!"

Jamie-Lee Six is vooral bekend als Amber in de Ketnetserie ‘D5R' (De Vijver). Daarnaast werkt ze ook als reporter bij de entertainmentwebsite TAGMAG.

Niets meer of minder dan de rest

De 21-jarige West-Vlaamse ventileerde woensdagmiddag op Instagram haar frustratie over het feit dat ze tijdens het uitgaan met rust wil gelaten worden, en al zeker door mensen die haar belachelijk willen maken. “Normaal geef ik echt geen f*ck om wat andere mensen denken of zeggen van mij, maar ik ben het wel echt kotsbeu dat elke keer als ik uitga jullie mij (proberen) in het belachelijke te trekken of mij van alles verwijten. Wie zijn jullie om zo belachelijk te doen? Jullie behandelen mij alsof ik iets anders ben. Ik ben niets meer of minder dan de rest en zo voel ik mij ook niet en wil ik evenmin zijn”.

“Dus stop met altijd jullie zelf belachelijk te maken door jullie domme opmerkingen! Ik hoef het niet. Ik wil jullie aandacht niet. Echt niet leuk, ik heb ook mijn gevoelens. Jullie zouden het zelf ook niet leuk vinden. Ik wil gewoon uitgaan en me amuseren met mijn maten. Als je vriendelijk bent, mag je wel afkomen en een babbeltje slaan, want dat is wél leuk”, klinkt het.

Theaterdebuut

De goedlachse vlogster maakt volgend jaar haar debuut in de theaterwereld. Ze zal meespelen in de komedie ‘Harrie let op de kleintjes' van Jon van Eerd.

https://www.instagram.com/p/B21PJuNoMD4/

https://www.instagram.com/p/B2lbVV3j7YX/