Ivana Trump: "Mijn ex-man is geen goede verliezer"

Ivana Trump: "Mijn ex-man is geen goede verliezer"

"Ik ben het zo beu. Dit moet tot een einde komen, linksom of rechtsom, het interesseert me niet. Maar Donald is geen goede verliezer, dus hij zal deze strijd niet zomaar willen opgeven", aldus Ivana. Zij was van 1977 tot 1992 met Trump getrouwd.

Van links naar rechts: Donald, Ivana, Eric en diens echtgenote Lara Trump - AFP / D. Kotinsky

"Het is als moeder zwaar om te zien wat onze kinderen nu doormaken", beweert Ivana. "Ik wil dat ze gewoon hun leven kunnen leiden. Niet in Washington DC, maar gewoon thuis in New York waar ze geboren en getogen zijn. Of waar ze dan ook willen leven, het maakt mij niet uit. Als ze maar gelukkig zijn en verlost worden uit deze situatie."

"Geen andere keuze dan verlies toegeven"

En wat Donald zou moeten doen? "Hij heeft geen andere keuze dan zijn verlies te erkennen. Dan kan hij daarna lekker elke dag gaan golfen. Ik denk dat dat voor iedereen het beste is. Genoeg is genoeg", weet Ivana.

Ivana en Donald Trump toen ze nog getrouwd waren in 1989 - AFP / B. Swersey

Toen Donald en Ivana scheidden, zorgde dat voor veel ophef. Ivana praatte namelijk honderduit met de pers en liet veel van hun problemen in de boekjes verschijnen. Uiteindelijk bereikte ze een overeenkomst met haar ex-man. Dat leverde haar naast vele miljoenen dollars ook een penthouse in New York, een buitenhuis in Connecticut en het gebruik van Trumps huis in Mar-a-Lago op.

Haar in de boter met Melania

Ook bij zijn huidige vrouw, Melania, lijkt Trump zich op glad ijs te bevinden. Britse media schrijven dat na uitspraken van Melania's ex-assistente Stephanie Wolkoff. Volgens haar is mevrouw Trump namelijk aan het onderhandelen over een overeenkomst die in lijn staat met een scheiding. De onderhandelingen gaan over hun zoon Barron Trump en zijn recht op het Trumpfortuin, schrijft de Mail on Sunday.

De assistente beweert ook dat het stel aparte slaapkamers had in het Witte Huis. Wolkoff noemt het huwelijk van de Trumps "gearrangeerd". Een andere voormalige assistent Omarosa Manigault Newman vertelt dan weer aan de Mail on Sunday dat Melania "elke minuut aftelt totdat ze van hem kan scheiden". Dan zou Trump dus niet alleen de verkiezingen, maar ook zijn huwelijk verliezen.

Bron: Metro Nederland