iPhoto. Hier komen je vakantiefoto's samen. En helemaal tot leven.

iPhoto voor iOS is de ideale plek om je mooiste vakantiefoto's te bewaren. De mooie nieuwe interface maakt het makkelijker dan ooit om ze te beheren, te bewerken en te delen. Met de handige tools kun je je foto's met je vinger aanpassen en er professionele effecten op loslaten. Verder zijn er tal van nieuwe manieren om interactieve diavoorstellingen, webverslagen, afdrukken, posters en fotoboeken te maken en te delen zodat iedereen kan meegenieten van jouw mooiste vakantieherinneringen. In iPhoto vind je niet alleen al je foto's, maar ook een schat aan mogelijkheden.

Ordenen.

Al je foto's. In een heel nieuw kader.

In iPhoto is het heel gemakkelijk om je foto's te ordenen en terug te vinden met ‘favorieten', ‘tags' en andere slimme zoekfilters. In de nieuwe interface worden je foto's automatisch per maand ingedeeld. Zo blijft het wel zo overzichtelijk. En dankzij de nieuwe 64?bits architectuur en andere verbeteringen gaat alles sneller en soepeler.

Bewerken.

De foto is klaar. Tijd om te beginnen.

Natuurlijk zijn je foto's stuk voor stuk fantastisch. Toch kan het altijd beter. Met Multi?Touch is het een fluitje van een cent. Druk op de Verbeter-knop en de kleur en belichting worden meteen geperfectioneerd. Gebruik vervolgens je vinger als penseel om je foto te bewerken. Stel met een veegbeweging het contrast of de verzadiging bij. Of kies een van de geweldige effecten. Zo worden leuke foto's onvergetelijke foto's.

Delen.

Blijf waar je bent. En deel alles overal.

Foto's met anderen delen is met iPhoto zo gebeurd. Of ze nu in dezelfde kamer zitten of aan de andere kant van de wereld. Gebruik AirDrop voor iedereen die in de buurt is. Of deel je foto's via Mail, Berichten, Facebook, Twitter en Flickr. Heb je een interactieve diavoorstelling of een webverslag gemaakt, dan kun je die met specifieke personen of via iCloud delen. Rechtstreeks vanuit iPhoto.

Afdrukken.

Bekijk je foto's vanuit een nieuw perspectief. Op een nieuw formaat. Of in een nieuw boek.

Heb je eenmaal een serie leuke foto's gemaakt, dan begint het pas echt. Je kunt in iPhoto namelijk de prachtigste fotoboeken en afdrukken in nieuwe formaten laten maken. Moeilijk is het niet, en het kan direct op je iPad, iPhone of iPod touch.

iCloud.

Al je nieuwste foto's. Op al je apparaten. Gedeeld met al je vrienden.

Wanneer je op een van je apparaten een foto maakt of toevoegt, zorgt iCloud ervoor dat je foto automatisch op al je andere apparaten verschijnt. In Mijn fotostream worden telkens de laatste duizend foto's bijgehouden op al je apparaten. In iPhoto kun je de fotostreams van jezelf of van anderen bekijken. Verder kun je interactieve diavoorstellingen en webverslagen publiceren via iCloud. Zo kan iedereen meegenieten.