Intieme fotoshoot van Pommeline en Fabrizio neemt alle twijfels weg

Intieme fotoshoot van Pommeline en Fabrizio neemt alle twijfels weg

“Ik moet heel veel op mijn tanden bijten”, legde Pommeline Tillière eerder uit in Dag Allemaal. De 23-jarige ‘Temptation Island'-verleidster gaf toe dat ze ‘gezond jaloers' was als ze haar verloofde zag dansen met zijn knappe danspartner Margot Weeda.

Frustrerend

En niet alleen het dansen had een impact op hun relatie, ook de drukke repetitiedagen zorgden voor stress in hun liefdesleven. “Dan wil ik hem van alles vertellen en tegen hem aan liggen en is hij kortaf tegen mij. Fabri zegt het niet altijd, maar ik merk wel dat hij keiveel stress heeft. Dan wordt hij snel geïrriteerd en opgejaagd. En ook al bedoelt hij het niet zo, voor mij is dat heel frustrerend. Ik ben heel gehecht aan hem. Al gaat het nu al ietsje beter om hem even los te laten”, klonk het. Ondertussen mocht Fabrizio afgelopen vrijdag het dansprogramma verlaten, nadat Karen Damen net aan het langste eind trok.

Voor zij die er nog aan twijfelden: ze zijn nog steeds zielsgelukkig met elkaar. Dat bewijzen ze nu met een uiterst intieme fotoshoot van fotograaf Steven Wolles. Hieronder alvast een voorsmaakje, maar HIER kan je de volledige shoot bekijken.

Steven Wolles