Influencer blijkt niet in luxewoning, maar in zwijnenstal te wonen

Influencer blijkt niet in luxewoning, maar in zwijnenstal te wonen

Lisa heeft een gigantisch populaire blog op Weibo, de Chinese versie van Facebook, met foto's van prachtige reizen en hippe feesten. Altijd ziet ze er pico bello uit. Haar krakkemikkige appartementje is echter een stuk minder mooi, zo laat de verhuurder weten. Nadat Lisa achterliep met het betalen van de huur en haar telefoon niet opnam, zocht de huisbaas de Chinese media op en gaf een rondleiding door het huis van de influencer.

Bedorven eten en hondenpoep

Het was er volgens de verhuurder zo vies dat zelfs professionele schoonmakers weigerde het schoon te maken. De woning is bezaaid met afval, bedorven eten en hondenpoep. De beelden gingen uiteraard viraal en de influencer heeft een storm aan negatieve reacties gekregen. Ze trok daarop het boetekleed aan en beloofde de bende op te ruimen en de huur te betalen.

Ze is niet de eerste social media-ster die de boel bedot. Er zijn al meerdere Instagrammers betrapt op het plaatsen van foto's van plekken waar ze niet zijn geweest en het faken van een luxueuze levensstijl.