Indiase bankbediendes laten zich niet doen door gewapende overvallers

Twee Indiase bankbediendes van de State Bank of India in Gurgoan worden momenteel geroemd voor hun moed. De collega's voorkwamen een overval door twee gewapende criminelen. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Volgens Times of India stormden twee overvallers het gebouw binnen, gaven ze één van de vrouwen een klap met een geweer en gijzelden ze het duo vervolgens. Hoewel ze gewapend waren, lieten bediendes Vimla Devi en Poonam zich niet doen. De vrouwen vochten terug, en wisten uiteindelijk een van de wapens uit de handen van de criminelen te wrikken.

De dames wisten vervolgens om het alarm te activeren en met de hulp van enkele klanten de overvallers vast te houden, tot de politie arriveerde. Zij konden de criminelen inrekenen, dankzij de heldhaftige daden van de Vimla Devi en Poonam. Dat beseft de politiecommissaris van Gurgaon ook. Hij heeft gezegd dat de twee geëerd zullen worden voor hun voorbeeldige moed.

Brave woman Vimla Devi and Poonam caught robbers in SBI money transfer in Badshahpur, Gurgaon @HTGurgaon @htTweets pic.twitter.com/ynNWlVgEYC

— Parveen Kumar (@parveenkumar_ht) 4 april 2017