Imitatie van 'La La Land' moet Emma Stone overtuigen om naar het schoolbal te gaan

Scholier Jacob Staudenmaier droomt ervan om met actrice Emma Stone naar het schoolbal te gaan. Om dat doel te bereiken, heeft de 17-jarige Amerikaan zijn eigen versie van de openingsscène van 'La La Land' in elkaar gebokst.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

De musical, die Emma Stone een Oscar opleverde voor beste actrice, opent met een file in Los Angeles. Voor de gelegenheid zijn de auto's verplaatst naar een parkeerplaats in Arizona en de professionele dansers en zangers zijn vervangen door studenten. Dat allemaal voor Jacob Staudenmaier, die met Stone naar het bal wilt.

IM ASKING EMMA STONE TO PROM, and decided to recreate the opening scene from la la land @RyanGosling @LaLaLand @johnjayandrich #prom pic.twitter.com/l28R2rv3I7

— Jacob Staudenmaier (@upsettrout) 4 april 2017

Staudenmaier blijft eerlijk in het filmpje. Zo geeft hij toe dat het vergezocht is dat hij op tegenspeler Ryan Gosling lijkt en dat zijn stem niet alles is. Maar hij speelt ook enkele troeven uit. Zo vindt het bal plaats in de heimat van de actrice. Bovendien pocht de student dat hij de coolste kerel van de school is. Als hij in zijn opzet slaagt, is dat laatste niet eens gelogen.