"Ik wist al snel wie de mol was"

"Ik wist al snel wie de mol was"

Wat ga je met de prijzenpot doen?

"Toen ik jong was, ben ik met de rugzak rondgetrokken en dat vond ik een erg unieke beleving. Ik ga dus zeker een deel van het geld opzij zetten om mijn kinderen dezelfde ervaring te bieden. Wat er met de rest van het geld gebeurt, wordt in de laatste aflevering getoond."

Heb je je bewust verdacht proberen te maken?

"Ik vind het niet moeilijk om mensen op het verkeerde spoor te zetten en heb die tactiek ook gehanteerd om zo ver mogelijk te geraken. Ik vond dat de beste strategie om gewoon voor de prijzenpot te gaan."

Wanneer wist je dat Gilles de mol was?

"Bij de bananenboot in aflevering twee had ik iets gezien dat volgens mij gewoon niet klopte. Ook bij de Ave Maria, die hij in het Spaans vanbuiten leerde en de lijdensweg die we moesten reconstrueren. Het was vrij snel duidelijk voor mij dat Gilles de saboteur was. Ik heb tijdens de proeven dan ook steeds geprobeerd om bij Gilles in de ploeg te zitten om hem in het oog te houden en de twijfel weg te nemen. Ik heb mezelf ook verdacht proberen te maken om de anderen af te leiden van Gilles. Zoals bij de proef waar Stijn en ik vogels moesten spotten, heb ik opzettelijk dezelfde vogel gefotografeerd zodat Stijn mij zou verdenken. Dat ik het beste wat je kunt doen volgens mij."