"Ik wil de brokken lijmen en een nieuwe serie rond auto's maken"

"Ik wil de brokken lijmen en een nieuwe serie rond auto's maken"

Jeremy Clarkson, de voormalige presentator van Top Gear, heeft gezegd dat hij graag zou werken aan een ander programma waar auto's centraal staan. Clarkson beweert de brokken te willen lijmen en opnieuw te beginnen.

Vorige maand kondigde de BBC het vertrek aan van Clarkson die 12 jaar onder contract stond, nadat de 55-jarige presentator een producent fysiek had aangevallen. "Ik ben mijn kind verloren, maar ik zal een ander proberen te creëren," schreef de presentator in zijn column voor de krant Sunday Times, waarin hij ook onthulde geschokt te zijn door zijn ontslag.

"Ik weet niet wie de andere ouder zal zijn of hoe de baby eruit zal zien, maar ik kan niet langer stil blijven zitten." Clarkson bleek twee dagen voor het incident te horen te hebben gekregen dat hij kanker zou hebben. "Het was een stressvolle week waarin alles fout ging."

De presentator twijfelde er zelfs over om volledig te stoppen met televisie, maar besloot uiteindelijk om de brokken te willen lijmen en opnieuw te beginnen. "Ik weet alleen dat ik een andere autoreeks zal maken."