"Ik vind geen vriend omdat ik te knap ben"

"Ik vind geen vriend omdat ik te knap ben"

Op het eerste gezicht heeft Cherelle Neille uit Manchester het goed voor elkaar. Ze heeft een fijne job als verkoopster, ziet er knap uit en heeft ruim 30.000 volgers op Instagram. Toch is ze niet gelukkig, en volgens haar is haar oogverblindende uiterlijk de boosdoener.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

"Ik heb geen lief en welgeteld één vriendin", klaagt ze tegen The Mirror. "Mijn liefdesleven is een ramp. Ik wil gewoon een serieuze relatie, maar mannen willen met me pronken bij hun vrienden en foto's met me nemen. De jongens met echt potentieel voelen zich geïntimideerd en gaan ervan uit dat ik een rotkarakter heb."

"Ik blijf over met kikkers"

De verkoopster is het beu dat ze behandeld wordt als lustobject en vermoedt dat het voor 'gewone' meisjes gemakkelijker is om een lieve jongen te strikken. "Mannen leren sneller de persoonlijkheid kennen bij grijze muizen", zo gaat haar tirade verder. "Zo'n meisjes gaan aan de haal met het trouwmateriaal, terwijl ik achterblijf met de kikkers."

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Ook bij haar vriendschappen met andere vrouwen is haar uitstraling een struikelblok. "Ik heb maar één echte vriendin", klinkt het. Ook op Instagram merkt ze dat veel dames jaloers zijn en krijgt ze regelmatig haatberichten. De jonge vrouw sluit haar monoloog af door te zeggen dat ze niet minder aantrekkelijk wil zijn, maar dat ze wil dat mensen haar anders behandelen.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on