"Ik hoop zeker dat er een Frozen 2 komt"

"Ik hoop zeker dat er een Frozen 2 komt"

In februari gonsde het al van de geruchten over een sequel van Frozen toen Bob Iger, chief Disney, sprak over de mogelijkheden van de film franchise. In april werden de geruchten nog sterker toe Alan Horn zei dat de studio met de toneelbewerking bezig was en dat ze denken over  een tweede film bezig was. Nu kunnen we helemaal enthousiast worden want Idina Menzel, de grote ster uit Frozen, heeft gezegd dat ze hoopt dat ze mag terugkeren voor Frozen 2.

Toen de actrice onlangs gevraagd werd naar een sequel van de extreem populaire film, antwoordde ze dat we het allemaal wel zullen zien. Over haar betrokkenheid bij de musical was Menzel duidelijk. "Verwacht me niet te zien op het podium als de sneeuwkoningin. Ik ben zeker betrokken bij de musical, maar niet op het podium. Ik weet niet of er een tweede Frozenfilm zal komen, maar ik hoop het wel."

In het voorjaar van 2015 krijgen we alvast meer Frozen want de kortfilm Frozen Fever, die zal gaan over de verjaardag van Anna, zal dan worden uitgebracht.