Iggy Azalea woedend op tijdschrift voor gelekte naaktfoto's

Iggy Azalea woedend op tijdschrift voor gelekte naaktfoto's

Iggy Azalea heeft naar aanleiding van het lek haar Twitter- en Instagram-account verwijderd. De 28-jarige rapper van onder meer ‘Fancy' en ‘Started' wil niet geconfronteerd worden met de reacties op haar naaktfoto's, die afgelopen weekend uitgelekt zijn.

Nooit toestemming gegeven

Azalea poseerde drie jaar geleden voor het Australische mannenmagazine GQ. Op de foto's die het magazine bracht, bedekte ze haar borsten. Ze liet destijds ook enkele topless foto's maken, maar gaf geen toestemming aan het blad om die foto's te gebruiken.

De bewuste naaktfoto's circuleren nu dan toch op het internet. Azalea is razend. "Ik voelde me op m'n gemak bij zo'n respectabel blad, wetende dat alleen de beelden zouden worden gebruikt waarop ik me met mijn handen bedekte. Ik heb nooit toestemming gegeven voor het vrijgeven van topless foto's. Er was geen reden voor iemand om die te bewaren."

"Ik zie een hoop opmerkingen van mannen die hun gedachten en fantasieën over mijn lichaam delen en daar ben ik echt door van slag. De perverse dingen die mensen zeggen, zijn te veel voor me”, reageerde ze vlak voor ze haar accounts offline haalde.

https://www.instagram.com/p/BM3n0gqjS3-/