Identieke drieling zorgt voor verwarring tijdens huwelijk

Identieke drieling zorgt voor verwarring tijdens huwelijk

Rafaela, Rochele en Tagiane Bini delen dezelfde verjaardag, hetzelfde uiterlijk en dezelfde smaak. De identieke drieling trouwde op dezelfde dag en hetzelfde moment maar gelukkig niet met dezelfde mannen, al leken de bruidegoms verrassend hard op elkaar. De 29-jarige zussen droegen dezelfde trouwjurk en hadden hetzelfde kapsel en make-up voor de grote dag. Daarmee zorgden ze voor grote verwarring bij de gasten en zelfs bij de toekomstige echtgenoten die heel even niet meer wisten met welke vrouw ze precies gingen trouwen.

Het enige verschil tussen de drie vrouwen was de kleur van het bruidsboeket. Zo wisten vrienden en familie de ene bruid van de andere te onderscheiden. Zelfs de bruidegoms Rafael, Gabriel en Eduardo gaven toe dat ze bang waren om hun vrouwen door elkaar te halen tijdens de plechtigheid.

"Er was een tijd dat ze expres verwarring zaaiden bij ons," zei Rafael die met Rafaela in het huwelijksbootje stapte. "Toen we allemaal in de keuken stonden te praten, stond Rochele naast haar en toen ik even niet keek waren ze van plaats verwisseld. Ik gaf de verkeerde vrouw een knuffel maar realiseerde me meteen dat ik fout zat."

"Zodra ze de kerk binnenwandelde wist ik wie mijn echtgenote zou worden. Tagiane is de mooiste dus ik had geen problemen," zei Eduardo.

 

 

 

. '