Ideaal kerstcadeautje! Een chocoladeversie van je anus

Ideaal kerstcadeautje! Een chocoladeversie van je anus

De Brit Magnus Irvin richtte Edible Anus op, een bedrijf dat van je achterste de mooiste chocolade poepegatjes maakt. Voor 25 dollar, wat ongeveer 20 euro is, kan je een elegante doos met een witte, donkere en melkchocolade versie kopen. En ook ons land mag trots zijn: de eetbare anusjes zijn gemaakt van échte Belgische chocolade!

Moeilijke opdracht 

Wie dit bijzondere pakje wil scoren, moet er wel wat voor over hebben: een halfuur lang met je benen omhoog op een tafel liggen. Irvin bekomt de mooiste figuurtjes omdat hij een goedje gebruikt waar ook vaak de tandarts naar teruggrijpt. Bovendien is de uitvoering geen gemakkelijke opdracht. "De eerste keer dat ik het probeerde, mislukte het helemaal", vertelt de kunstenaar aan Gabworthy.

Onhygiënisch? 

Het anus-vormpje zou grondig schoongemaakt worden vooraleer het opnieuw gebruikt wordt. Maar voor de zekerheid geeft Irvin toch een waarschuwing mee op de verpakking: "Kan sporen van uitwerpselen bevatten".

Life is like a box of chocolates...

...you never know what you're gonna get. Want wie wat budget op overschot heeft, kan ook gaan voor een bronzen anusje. Voor zo'n 450 dollar, ongeveer 400 euro, haal je dit schitterend exemplaar in huis. Toegegeven: deze prijzige versie is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar een chocolade holletje, waarom ook niet? Origineel én lekker, meer moet een kerstcadeautje niet zijn!

Foto Edible Anus