iCloud. Ook op vakantie heb je alles bij de hand.

Ook op vakantie heb je vanaf elk apparaat toegang tot je muziek, foto's, documenten en meer. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. En met voorzieningen waarmee je zorgeloos te werk kunt gaan en die delen eenvoudig maken, is iCloud ook ideaal als je maar één Apple apparaat hebt. Handig op jouw favoriete bestemming.

iCloud zet je materiaal op al je apparaten.

Overal. Helemaal automatisch. Zo zou het moeten zijn. En met iCloud is het nu ook echt mogelijk. Dus als je muziek koopt, hoef je die niet steeds opnieuw te downloaden om op meerdere apparaten te kunnen luisteren. En je hoeft ook niet bang te zijn dat je in een oude versie van een document werkt. Of dat je tijd kwijt bent aan het overzetten van foto's. Voortaan regelt iCloud het voor je.

Met iCloud deel je wat je wilt. Met wie je wilt.

Als je een gedeelde fotostream van je vakantie maakt, kun je ook de foto's en video's zien van iedereen in je groep. Bovendien is het mogelijk om een locatiegebonden bericht naar je familieleden te sturen, zodat ze precies weten waar je bent en wanneer je aankomt. Met iCloud deel je alleen wat je wilt en alleen met de mensen die je jij uitkiest.

Met iCloud slaap je een stuk beter.

Apparaat kwijt? iCloud kan je helpen het terug te vinden, en voorkomen dat iemand het in de tussentijd gebruikt. Staat er belangrijke informatie op je iPhone, iPad of iPod touch? iCloud maakt dagelijks een reservekopie van je gegevens via Wi-Fi en kan alles terugzetten wanneer jij dat wilt. En dat zijn nog maar twee van de vele manieren waarop iCloud je uit de brand kan helpen.

iCloud configureren is heel eenvoudig.

Of je nu een iPhone gebruikt of een iPad, iPod touch, Mac of pc, je gaat moeiteloos aan de slag met iCloud. Nieuwe Apple apparaten hebben een ingebouwde configuratie-assistent. Maar ook voor andere apparaten is het een fluitje van een cent.

Nieuwe functies in iCloud. Vanaf dit najaar beschikbaar.

Met de nieuwe iCloud-fotobibliotheek komen al je foto's op al je apparaten te staan. Met iCloud Drive kun je overal vanaf elk apparaat aan je bestanden werken. En met Delen met gezin deel je eenvoudig je aankopen uit de iTunes Store en de App Store.