IAM Cycling rekent op Dries Devenyns en Oliver Naesen in Tour

IAM Cycling rekent op Dries Devenyns en Oliver Naesen in Tour

IAM Cycling heeft Dries Devenyns en Oliver Naesen opgenomen in zijn selectie voor de 103e Ronde van Frankrijk, die op zaterdag 2 juli van start gaat. Naesen staat voor zijn eerste Tour-deelname. Devenyns neemt voor de vijfde keer deel aan de Tour. "IAM Cycling heeft vertrouwen in Mathias Frank voor het eindklassement, maar mikt in eerste instantie op een ritzege in de Tour", verklaart sportief manager Rik Verbrugghe. "We hebben geprobeerd de best mogelijke ploeg samen te stellen voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Op basis van onze ervaring hebben we ons best gedaan de krachten te spreiden over de drie weken van de waarheid."

Vorig jaar eindigde Frank op de achtste plaats in de eindstand. IAM, dat eind dit seizoen ophoudt te bestaan, won in mei voor de eerste keer een rit in een grote ronde (Roger Kluge in de Giro).

Selectie: Jérôme Coppel (Fra), Stef Clement (Ned), Dries Devenyns (Bel), Martin Elmiger (Zwi), Mathias Frank (Zwi), Reto Hollenstein (Zwi), Sondre Holst Enger (Noo), Oliver Naesen (Bel), Jarlinson Pantano (Col)

bron: Belga