I ? my job: Werken bij Nike

I ? my job: Werken bij Nike

Wie? Iris Dupont

Leeftijd? 38 jaar

Studie? Bachelor Communicatiemanagement

Functie? Business Integration Manager

Bedrijf? nike

Wat doe je?

Als integratiepunt voor onze vijf distributiecentra zorg ik ervoor dat onze processen continu aangepast zijn aan de vraag van de snel veranderende digitale markt.

Hiervoor werk ik nauw samen met de analisten en operations managers van onze distributiecentra en de ondersteunende diensten. Samen zorgen wij ervoor dat onze warehouses steeds succesvol zijn opgezet voor de toekomst.

Welk traject ging er aan deze job vooraf?

Voor ik bij Nike ELC werkte, heb ik verschillende jobs gedaan: van interim-consulente bij Randstad tot goods flow planner bij Pioneer. Bij Nike ELC heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen. Ik heb de afgelopen negen jaar mogen werken in uiteenlopende functies als HR talent specialist, teamcoach operations, distributieplanner, lean improvement project member, operations manager en business integration manager.

Wat trekt je het meeste aan in je functie?

Samenwerken met verschillende teams en samen bouwen aan de toekomst van Nike ELC.

Hoe ziet je carriere er over vijf jaar uit? Of hoe kijk je voor jezelf naar de toekomst binnen Nike?

Ik heb steeds de kans gehad bij Nike om verder te groeien, mezelf en mijn team verder te ontwikkelen. Alles wat ik doe is in functie van onze klanten. Visie en strategie zijn belangrijk voor mij en hieraan wil ik in de toekomst bij Nike ELC nog verder mee bouwen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Nike.