I ? my job: Werken bij de Partena Ziekenfonds

I ? my job: Werken bij de Partena Ziekenfonds

haal je de beste resultaten.?»


Wie? Roekan Yavuz

Leeftijd? 30

Studies? Bachelor bedrijfsmanagement marketing

Functie? Klantenadviseur Brussel

Bedrijf? Partena Ziekenfonds


 

Wat is jouw huidige job?

“Vandaag werk ik als klantenadviseur voor Partena Ziekenfonds. Dit betekent dat ik zowel nieuwe klanten aansluit als bestaande klanten help met vragen over hun dossier. Ik hou het meest van het commerciële werk, en dus het aansluiten van nieuwe klanten.”

Waarom werk je graag bij Partena Ziekenfonds?

“Ik ben Partena dankbaar omdat ze mij een eerste jobervaring gaven. Partena Ziekenfonds geeft dan ook veel kansen aan pas afgestudeerden. Ik kon direct beginnen te groeien in het commerciële werk en voelde heel veel vertrouwen. Ik heb hier al zoveel bijgeleerd, en krijg veel kansen om dit te blijven doen, zelfs na vijf jaar anciënniteit. Ook de ‘de gezonde reflex'-visie van Partena leunt sterk aan bij mijn eigen leven.”

Wat geeft jou voldoening?

“Ik kom elke dag met de glimlach werken, want de collega's zijn super. Wij zijn heel collegiaal en bekijken alles positief. Iedere dag doen we er alles aan om elkaar te helpen. We gaan allemaal samen voor hetzelfde doel en dat maakt het zo leuk. Want de klant helpen en Partena Ziekenfonds zien groeien, geeft me enorm veel voldoening.”

Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner Partena