Hugh Jackman levert deel salaris in voor het maken van 'Logan'

Hugh Jackman levert deel salaris in voor het maken van 'Logan'

De Australische acteur wil er zeker van zijn dat er voor de komende Wolverine-film voldoende budget is. Door een deel van zijn salaris in te leveren hoopt hij de makers ervan te overtuigen om van ‘Logan' een zogenaamde R-rated film te maken. R-rated films zijn vanwege de hoeveelheid geweld en het taalgebruik tot 17 jaar alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene, en leveren daarom doorgaans minder geld op.

Copyright 20th Century Fox

Het is momenteel nog niet duidelijk hoeveel de prent zal opbrengen maar zelfs als hij geen kaskraker wordt, zal 'Logan' tenminste herinnerd worden als de film die de artistieke integriteit teruggebracht heeft naar het Marvel-universum, aldus The Independent.

De vorige 'Wolverine'-film is met een kleiner budget dan de 'X-Men'-films gemaakt, en bracht van de hele reeks het minste op. Wolverine is één van de meest populaire personages uit de 'X-Men'-films.

'Logan' is de opvolger van ‘X-Men Origins: Wolverine' uit 2009 en ‘The Wolverine' uit 2013. De film komt in maart 2017 bij ons in de zalen.

 

Mangold said that Hugh Jackman took a salary cut because he wanted to do an R-rated movie.

— Eric Vespe (@EricVespe) December 11, 2016