Hugh Grant trouwt op het einde van deze maand

Heuglijk nieuws voor 'de eeuwige vrijgezel' Hugh Grant. De Britse acteur treedt op het einde van de maand in het huwelijksbootje. De gelukkige is Anna Berstein, met wie Grant al zes jaar samen is en drie kinderen heeft.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

De showbizzhuwelijken in Londen volgen elkaar in een hoog tempo op. Na het koninklijk huwelijk van prins Harry en Meghan Markle is het op het einde van deze maand de beurt aan Hugh Grant. Veel mensen dachten dat de acteur nooit zou trouwen, maar hij lijkt nu toch in zijn vriendin Anna Berstein de vrouw van zijn leven te hebben gevonden.

The Sun kwam de huwelijksdatum van Grant op het spoor, omdat de Londense stadsdelen Kensington en Chelsea een meldingsplicht voor huwelijken geldt. De namen van koppels die gaan trouwen worden 29 dagen op voorhand uitgehangen aan het stadhuis.

Grant is nu "een minder ellendig persoon"

Grant en Berstein zijn al zes jaar samen en hebben ondertussen drie kinderen. Het model Liz Hurley, een ex van de acteur, denkt dat die gezinsuitbreidingen hem veranderd hebben. "Hij is van een heel erg ellendig persoon naar een lichtelijk ellendig persoon gegaan", liet ze eerder al optekenen.