Hotelgast vraagt en krijgt foto's van Jeff Goldblum

Hotelgast vraagt en krijgt foto's van Jeff Goldblum

Voor een huwelijk verbleven Seth Freedland en zijn vriendin Amy in het Huntley Hotel in Santa Monica. Toen Seth bij boeking de vraag kreeg of het hotel iets kon doen om zijn verblijf nog aangenamer te maken, besloot hij een grapje uit te halen. Omdat zijn partner een grote fan is van Jeff Goldblum, besloot Seth te vragen om doorheen het vertrek een paar gekadreerde foto's van de acteur uit 'Jurassic Park' en 'Independence Day' te plaatsen.

De man had geen idee of zijn verzoek ingewilligd zou worden, maar bij het inchecken vreesde hij even dat zijn plannetje iets te vroeg onthuld zou worden. "De receptionist wist niet dat dit een verassing moet zijn en liet me een bonnetje tekenen voor de kaders. Amy keek me even vreemd aan, waarop ik iets mompelde over hotels en hun vreemde toeslagen", aldus Freedland aan Huffington Post.

Aangekomen in de kamer was Amy natuurlijk aangenaam verrast door de foto's van haar favoriete ster. "Ik denk dat je kan zeggen dat ze in shock was", lacht Seth.

Medewerkers van het Huntley Hotel konden ook lachen met het verzoek. "We krijgen vaak vreemde verzoeken, van gasten die bijvoorbeeld eisen dat hij enkel groene appels krijgt in plaats van rode of dat alle meubels bedekt zijn. Toen we deze vraag kregen, dachten we 'Dit kunnen we gemakkelijk doen!'", verklaart receptionist David Cohen.

Zoals het hotelgasten betaamt, hebben Seth en Amy de foto's mee naar huis genomen. "Ik ben nog nooit zo blij geweest dat de scanners op de luchthaven geen foto's kunnen zien", besluit de grapjas.

https://www.facebook.com/sfreedland/posts/10101982498459015

AFP / Rabbani and Solimene Photography