Hond ontdekt dat haar baasje zwanger is, haar reactie doet iedereen smelten (video)

De Amerikaanse pitbull Nova is viraal gegaan op TikTok. Toen de viervoeter ontdekte dat haar baasje zwanger was, leverde dat hartverwarmende beelden op...
door
nina.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Honden: ze blijven ons verbazen. De Amerikaanse hondentrainer Ryan is intussen al een paar maanden vader, maar plaatste recent een terugblik op een schattig moment tijdens de zwangerschap van zijn vrouw op TikTok. De video toont de reactie van hun pitbull Nova wanneer die ontdekt dat haar baasje zwanger is, en heeft al bijna twee miljoen harten doen smelten.

Op de beelden is te zien hoe hond Nova beschermend op de schoot van haar zwangere baasje staat. De viervoeter duwt haar snuit seconden lang tegen het gezicht van de aanstaande moeder, om vervolgens haar kopje tegen het beginnende babybuikje te drukken. "Honden, we verdienen ze niet", klinkt het bij iemand in de honderden ontroerde reacties.

Reukvermogen

"Het is gek hoe ze het weten", schrijft Ryan bij de video. In de reacties beamen velen dat honden zo slim zijn dat ze vaak snel in het snuitje hebben wanneer hun baasje zwanger is. Ze pikken veranderingen in het lichaam heel snel op, klinkt het, soms ook door hun sterke reukvermogen.