Hoera, eindelijk één oplader voor iOS en Android

Wie zowel iOS-apparaten als een Android-toestel heeft, zit vaak te knoeien met een wirwar van kabeltjes. Maar daar komt in de toekomst een oplossing voor: de LMcable. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Tegenwoordig zijn er wel al speciale adapters op de markt zodat je je opladers zowel voor Android als iOS kan gebruiken, maar echt handig zijn die toch niet. Een nieuw Kickstarterproject maakt een einde aan dit first world problem. De initiatiefnemers willen de LMcable op de markt brengen, een kabel die in beide apparaten past, met aan de andere kant een traditionele USB-poort die je op de computer kunt aansluiten.

Er is wel nog een addertje onder het gras: momenteel is het kabeltje nog niet verkrijgbaar. Het project heeft op Kickstarter wel al het streefdoel van 5.000 dollar ruimschoots bereikt. Zo hebben de makers momenteel al meer dan 47.000 dollar binnengehaald. De kans is dus groot dat de kabel er ook daadwerkelijk komt. Wie de LMcable wil pre-orderen, kan 15 dollar doneren. Normaal gezien mag je dan tegen april een exemplaar in je brievenbus verwachten.

Foto Kickstarter