Hoe zal de baby van Harry en Meghan heten? Deze namen zijn topfavoriet

Hoe zal de baby van Harry en Meghan heten? Deze namen zijn topfavoriet

Na een miskraam hebben Meghan Markle en prins Harry toch weer babygeluk: ze is zwanger van haar tweede kindje. Voor de bookmakers meteen goed om de beginnen raden naar de naam van de toekomstige spruit. Alfie en Alexandra zijn topfavoriet.

Als een Britse Royal een kind verwacht, zijn gokbedrijven er als de kippen bij om te ‘voorspellen' hoe het gaat heten. Volgens het Britse bedrijf Ladbrokes zijn Alfie en Alexandra favoriete namen voor het tweede kindje van het stel. Het is nog maar even bekend dat er een tweede kindje aankomt, maar mensen kunnen nu al inzetten op weddenschappen over het geslacht.

Letter 'a'

Alex Apati van Ladbrokes zei tegen de Daily Mirror dat Alfie en Alexandra voorlopig op 4 tegen 1 staan genoteerd. Het eerste kindje van het paar heet Archie. Veel royalfans verwachten dat Harry en Meghan opnieuw een naam kiezen die met een A begint.

Overigens is ook de naam Charles, of Charlie, goed gequoteerd. Volgens Apati staat die naam van de opa van het kindje 5 tegen 1 genoteerd. Andere namen die rondzingen bij de ‘bookies' zijn Elizabeth en Phillip, naar de overgrootouders van het kindje en Diana, de moeder van Harry. Die naam staat 10 tegen 1 genoteerd.