Hip & Happy op het schoolplein met deze schooltassen

Hip & Happy op het schoolplein met deze schooltassen

Je ligt misschien nog lekker in de zon te genieten van je vakantie. Maar voor je het weet staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. Tijd dus om schoolspulletjes in te slaan; een toffe agenda, etui, kaftpapier of schriften en misschien wel het belangrijkste een gave tas om alles in te stoppen! Met deze tassen begint het schooljaar met een frisse start.

Met een Eastpak rugzak zit je altijd goed

Eastpak bestaat al sinds 1952 en is al bijna net zo lang populair onder leerlingen en studenten. Dat is ook niet gek want de Eastpak rugzak werd speciaal gemaakt voor scholieren en is dus uitermate geschikt om al je schoolspulletjes inclusief zware boeken in te vervoeren. Dat kun je bijvoorbeeld doen in de klassieke Eastpak Padded Pak'r, die niet alleen verkrijgbaar is in praktisch alle mogelijke kleuren en alle denkbare verschillende prints. De tas is ook nog eens onverwoestbaar, want je moet natuurlijk wel een schooltas hebben die tegen een stootje kan.

Vrolijk printje, vrolijk naar school

Ook voor basisschoolleerlingen is een vrolijke tas onmisbaar om het nieuwe schooljaar mee te starten. En vrolijk is ie zeker, de zebra rugzak. Deze handige kinderrugtas zullen kinderen met veel plezier naar school dragen. Door de dubbele ritssluiting zitten alle spulletjes goed opgeborgen, en geen geknoei meer met omgevallen bekers, want deze tas heeft twee vakken speciaal voor drinkbekers! Je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende mooie kleuren en vrolijke printjes of uiteraard eentje met een toffe zebraprint. Is jouw kleine schat een sloddervos die zijn tas nog wel eens laat slingeren? Er zit een naamlabel achterop de rugzak zodat de tas makkelijk de weg naar de eigenaar terug vindt.

Een cadeautje voor de mama's

Alle kinderen een nieuwe tas voor school, maar mama is nog steeds altijd alles kwijt in een oude onhandige tas? Dat kan natuurlijk niet. Verwen jezelf met een nieuwe, praktische luiertas. Geen eindeloos gezoek en gegraai meer, maar alles op de daarvoor bestemde plaats zodat je het meteen kunt pakken. Maak het jezelf wat makkelijker met zo'n handige, overzichtelijke tas en ontdek dat je met de juiste luiertas ook nog eens heel stijlvol voor de dag kunt komen.