Hilariteit rond DEZE advertentie met dubbelganger van prins Harry: "Heeft hij een job gevonden?"

Hilariteit rond DEZE advertentie met dubbelganger van prins Harry: "Heeft hij een job gevonden?"

De gelijkenis van model Simon Pengelly met de hertog van Sussex is opvallend. Zo opvallend, dat het beeld viraal is gegaan op sociale media. Volgens het Britse tabloid The Sun verscheen de advertentie onlangs in de Londense metro.

Het was een Britse ex-politicus, Mark Prisk, die vorige week de kat de bel aanbond met onderstaande tweet: "Fijn om te zien dat de hertog van Sussex al werk gevonden heeft."

Good to see the Duke of Sussex has already found work. pic.twitter.com/GKQZCAZwEf

— Mark Prisk (@PriskMark) January 22, 2020

Andere twitteraars sprongen op de kar en deelden de advertentie massaal, met dezelfde tekst over Harry en zijn "nieuwe job".

I see that Prince Harry has managed to find himself a new job already.

Good for him. pic.twitter.com/403oZM7d8R

— ianVisits (@ianvisits) January 27, 2020

Hah! Ad on the tube showing #PrinceHarry living his best life and earning an independent living, as a #vetted (!) local tradesperson.#RatedPeople pic.twitter.com/BswxrKx5gG

— Isabel Collins (@IsabelBelonging) January 27, 2020

Well. Prince Harry certainly found himself a new job very quickly. pic.twitter.com/n63y2XhsOB

— Flenty Flenty (@flendog_) January 23, 2020

Megxit

Eerder deze maand kondigden prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle aan een stapje terug te zetten als 'senior royals' van de Britse koninklijke familie. Ze zouden hun tijd voortaan verdelen tussen Groot-Brittannië en Canada, de woonplaats van Meghan.

Als gevolg zal het echtpaar geen deel meer ontvangen van de soevereine subsidie, de 96 miljoen euro die de koninklijke familie elk jaar uit de Schatkist ontvangt. Ook zal het koppel 2,4 miljoen pond aan belastinggeld terugbetalen dat gebruikt werd voor de renovatie van Frogmore Cottage - hun huis in Windsor bij Londen.