Het perfecte stel

Het perfecte stel

Romeo en Julia, Tristan en Isolde, Brad en Angelina,.. Stuk voor stuk onafscheidelijke koppels, die perfect bij elkaar passen. Net zoals de beste liefdeskoppels elkaar aanvullen, zijn bepaalde verzorgingsproducten een perfecte match. Denk maar aan een beschermende base coat, die je nagels beschermt voor indringende kleurpigmenten en jouw nagellak nog beter laat uitkomen. Laat je meeslepen door de zinderende romance van deze ideale duo's.

Dag- & nachtwerk

Je dagcrème ook voor het slapengaan aanbrengen? Niet doen! 's Avonds is je huid in rust en heeft ze dus meer baat bij een vettere nachtcrème met meer oliën en voedende bestanddelen. Een dagcrème bevat dan weer beschermende ingrediënten, zoals een zonnefilter (SPF) en vitamines E en C om schadelijke effecten te voorkomen. Dacrème trekt ook sneller in, wat handig is als je meteen erna make-up aanbrengt. Gebruik ze dus steeds apart, zoadat ze elkaar perfect aanvullen.

Hey hot lips!                                

Niets zo verleidelijk als perfect gestifte rode lippen. Breng eerst een verzorgende lip maximizer aan voor extra volume. Dat laat de kleur nog beter uitkomen.

Liever laagjes

Verzorg je nagels met een laagje beschermende base coat voordat je er een kleurtje aan geeft. Zo dringen de kleurpigmenten van de lak nooit in je nagel en blijven ze er glanzend en gezond uitzien.

Eyeopeners

Voor een onweerstaanbare blik krul je je wimpers, waardoor ze langer en dikker lijken. Hou ze ongeveer vijf seconden tussen de tang en herhaal voor extra volume. Mascara breng je altijd achteraf pas aan, om vlekken en gebroken wimpers te vermijden.

Oppeppers

Sommige mensen komen áltijd stralend voor de dag, zelfs na een zwaar feestje. Hun geheim? Breng eerst het Filorga Eye Recover Antifatigue Eye Mask aan en daarna het Filorga C Recover Serum. Even smeren met een dag- en een oogcrème voor de finishing touch.

100% schoon

Je belangrijkste beautyvoornemen voor 2015? Je gezicht elke avond én elke ochtend grondig reinigen. Gebruik twee tot drie keer per week na het reinigen ook nog een scrub. Zo ga je echt in de diepte van je poriën en verwijder je dode huidcellen die je teint vaal en dof maken.